Kebab z kurczaka Drosed 400g

Opis
Pieczone, cięte mięso z kurczaka doprawione selektywnie dobranymi przyprawami podkreślającymi intensywny smak kebabu. Produkt gotowy do spożycia na zimno lub po podgrzaniu.
Parametry produktu
Sposób przygotowania Piekarnik
Waga opakowania jednostkowego netto 400 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Mięso z nogi kurczaka (100 g produktu wyprodukowano ze 118 g mięsa) przyprawy (kurkuma, imbir, kminek, czarny pieprz, gorczyca, cynamon, kolendra, goździk, gałka muszkatołowa, ziele angielskie), papryka , sól, ekstrakt drożdżowy, skrobia kukurydziana, aromaty, cukier, dekstroza, ekstrakty przypraw, aromat naturalny , stabilizatory: octany sodu, mleczan wapnia, przeciwutleniacz: ekstrakty z rozmarynu.
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,42 kg
Kod CN 1602 32 19
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 736 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 176 kcal/100g
Wielkość porcji 400 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 24 g