Kapary owoce w zalewie octowej Helcom 690g
Opis
Dodatek do sałatek, sosów, mięs, a także do dekoracji
Parametry produktu
Rodzaj Marynowane
Skład podstawowy Inne
Składniki Woda, owoce kaparów, ocet spirytusowy, sól, regulator kwasowości kwas cytrynowy, przeciwutleniacz kwas askorbinowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 5 - 25 °C
Kod CN 2001 90 97
Pojemność 720 ml
Masa netto sztuki (po odcieku) 330 g
Waga jednostkowa brutto 0,8 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 21 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 86 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,3 g