Kapary hiszpańskie w zalewie 100g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj W zalewie
Skład podstawowy Kapary
Zawartość netto 100 g
Składniki Kapary, woda, sól, ocet winny
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Hiszpania
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: VOG Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Przemysłowa 8 Kod pocztowy i miasto: 96-100 Skierniewice PL
Technika utrwalenia pasteryzacja
Masa netto sztuki (po odcieku) 60 g
Waga jednostkowa brutto 0,24 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 512 op. zb. (DU)
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodóce całkowicie zanurzone w zalewie i spożyć w ciągu 3 dni.
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,5 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,5 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 36 kcal/100g