Jogurt skyr typu islandzkiego naturalny Piątnica 150g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Naturalny
Smak Naturalny
Składniki Mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus).
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 150 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 9,5 x 5,5 x 9,5 cm
Liczba opakowań konsumenckich 12 szt.
Wysokość palety 1,59 m
Waga brutto 160 g
Liczba warstw na palecie 24 warstw (warstwa)
Kod CN 0403 90 51
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 150 ml
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 192 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy Ulica i numer: Forteczna 3 Kod pocztowy i miasto: 18-421 Piątnica PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,1 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 64 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 12 g
Wielkość porcji 150 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie
Dodatkowe informacje
Adres strony www Http://www.piatnica.com.pl