Jogurt pitny Twist brzoskwinia-mango Bakoma 380g

Opis
Twist to owoce, energia i radość. Wygodna butelka pozwala cieszyć się jogurtem bez ograniczeń- w podróży, domu, pracy. Twist został stworzony z myślą o tych, którzy żyją w biegu- na każdy dzień ich aktywnego życia.
Zawiera żywe bakterie jogurtowe oraz L. acidophilus, Bifidobacterioum i L. casei. Twist zaspokoi pragnienie zawsze i wszędzie.
Parametry produktu
Rodzaj Pitny
Smak Brzoskwiniowy, Mango
Składniki Mleko pasteryzowane, cukier, brzoskwinia: 1,1%, mango: 0,5%; barwnik: karoteny, aromat, żywe bakterie jogurtowe oraz l. acidophilus, bifidobacterium i l. casei.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 380 g
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,41 kg
Waga jednostkowa netto 380 g
Kod CN 04031091
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 74 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,9 g
Wielkość porcji 400 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 313 kJ/100g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie