Jogurt naturalny Bio Piątnica 140g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Naturalny
Smak Naturalny
Składniki mleko pasteryzowane bio, żywe kultury bakterii jogurtowych.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 140 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy Ulica i numer: Forteczna 3 Kod pocztowy i miasto: 18-421 Piątnica PL
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Pojemność 140 ml
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 160 op. zb. (DU)
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 6,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 6,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 71 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 4,5 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 298 kJ/100g