Jogurt Finezja Mascarpone z owocami 130g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Smakowy
Smak Malinowy, Czarna porzeczka
Składniki Jogury kremowy o smaku mascarpone z malinami: mleko, śmietanka, białka mleka, cukier, owoce (6,3%) (maliny i sok malinowy z koncentratu), koncentrat soku z buraków czerwonych, aromat, żywe kultury bakterii. jogurt kremowy o smaku mascarpone z czarnymi porzeczkami: mleko, śmietanka, białka mleka, owoce (8,1%) (czarne porzeczki i sok z czarnych porzeczek z koncentratu), cukier, aromat, żywe kultury bakterii.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 130 g
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Zott Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: ul. Chłodnicza 6 Kod pocztowy i miasto: 45-315 Opole PL
Produkt bez laktozy 1
Temperatura przechowywania min - max 4 - 8 °C
Waga jednostkowa brutto 0,15 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 272 op. zb. (DU)
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Przechowywać w temperaturze od +4°c do +8°c
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 10,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,7 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,8 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,15 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 113 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,3 g
Wielkość porcji 130 g
Witaminy i składniki mineralne
Wapń 120 mg/100g