Jogurt BIO 140g truskawka
Opis
Jogurty BIO to produkty najwyższej jakości ze składników pochodzących tylko z ekologicznych gospodarstw i upraw.
Parametry produktu
Rodzaj Smakowy
Smak Truskawkowy
Składniki Mleko pasteryzowane bio, truskawki 15% bio, cukier trzcinowy bio, śmietanka pasteryzowana bio, żywe kultury bakterii jogurtowych oraz lactobacillus acidophilus i bifidobacterium lactis
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 140 g
Liczba opakowań konsumenckich 20 szt.
Kod CN 0403 10 91
Wysokość palety 1,04 m
Waga brutto 146 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 112 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 75 x 72 x 75 mm
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 14 warstw (warstwa)
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,15 kg
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 14,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 97 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,3 g
Wielkość porcji 140 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 410 kJ/100g