Herbatka ziołowa dziurawiec Zielnik Polski 20 torebek 30g

Opis
Dziurawiec przyczynia się do zachowania równowagi emocjonalnej oraz dobrego psychicznego i fizycznego samopoczucia. Wpływa korzystnie na prawidłowe funkcjonowanie układu pokarmowego i pracę nerek.Dbamy o jakość naszych ziół na każdym etapie
Zioła pozyskiwane od sprawdzonych dostawców (ikonka)
Starannie wyselekcjonowane zioła (ikonka)
Posiadamy własne laboratoria (ikonka)
Parametry produktu
Granulacja Ekspresowa
Rodzaj Ziołowa
Smak Ziołowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 1211 90 86
Waga jednostkowa netto 30 g
Parzenie - temp. wody Wrzątek
Niska wartość energetyczna 1
Nie zawiera tłuszczu 1
Nie zawiera tłuszczów nasyconych 1
Nie zawiera sodu lub nie zawiera soli 1
Nie zawiera cukrów 1
Produkt naturalny 1
Produkt bezglutenowy 1
Produkt bez laktozy 1
Bez dodatku cukrów 1
Składniki Ziele dziurawca
Parzenie - czas parzenia Powyżej 9 min.
Waga jednostkowa brutto 0,06 kg
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wielkość porcji 2 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 kcal/100ml
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3 kJ/100ml
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g