Herbatka owocowa malina z żurawiną Herbapol 20tb/54g
Opis
Parametry produktu
Typ Ekspresowa
Liczba torebek 20
Rodzaj Owocowa
Smak Malinowy, Żurawinowy
Działanie Neutralne
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 54 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 140 op. zb. (DU)
Waga jednostkowa brutto 0,07 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Herbapol Lublin S.A. Ulica i numer: Diamentowa 25 Kod pocztowy i miasto: 81-748 Lublin PL
Czas parzenia 5 - 7 min
Parzenie - temperatura wody Wrzątek
Składniki owoc maliny (44%), kwiat hibiskusa, owoc żurawiny (10%), owoc dzikiej róży, aromaty naturalne.
Alergeny
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 6 kJ
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 2,7 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 3 kJ/100ml
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 1 kcal/100ml
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 1 kcal
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g