Grzyby marynowane - maślaki Devaldano 280g

Opis
Maślak marynowany Devaldano to produkt, który powstał z myślą o tradycyjnej polskiej kuchni. Doskonały jako zakąska, dodatek na kanapkę czy do koreczków.
Maślaki mają niezwykle subtelny smak oraz delikatną, miękką strukturę. To grzyby wprost stworzone do marynowania! Unikalna receptura zalewy sprawia, że uwalnia się ich niepowtarzalny, słodko-kwaśny smak.
Parametry produktu
Rodzaj Marynowane
Skład podstawowy Maślaki
Dodatki Regulator kwasowości: kwas cytrynowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 280 g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 0 °C
Kod CN 2001 90 50
Waga jednostkowa brutto 0,49 kg
Waga jednostkowa netto 280 g
Masa netto sztuki (po odcieku) 150 g
Składniki Maślak zwyczajny kostka 54%, woda, ocet spirytusowy, cukier, cebula, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy, przyprawy (w tym gorczyca).
Alergeny
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) <0,5
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,5 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) <0,5
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) <0,1
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,1
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,8 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Wielkość porcji 30 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 45 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 150 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 11 kcal
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 36 kcal/100g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,24 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 1,7 g
Zawartość węglowodanów w porcji 1,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie