Groszek konserwowy BIO Rolnik 370ml

Opis
Groszek konserwowy BIO. Produkt sterylizowany
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Groszek
Składniki Groszek z upraw ekologicznych, woda, cukier trzcinowy z upraw ekologicznych, sól morska.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Węgry
Kod CN 2005 40 00
Masa netto sztuki (po odcieku) 230 g
Pojemność 370 ml
Waga jednostkowa brutto 0,52 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w hermetycznie zamkniętym pojemniku w lodówce i spożyć w ciągu 48 godzin
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji 11 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,57 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 5,9 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,9 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 352 kJ
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 84 kcal
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,7 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,2 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 5,4 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 84 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 2,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 352 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,57 g