Galaretka brzoskwiniowa Winiary 71g
Opis
Galaretka Winiary o smaku brzoskwiniowym pozwoli Ci przygotować pyszny deser dla całej rodziny zarówno na co dzień, jak i od święta, a przy tym nie zawiera sztucznych barwników. Idealnie smakuje z dodatkiem owoców, tak ważnych w prawidłowo zbilansowanej diecie. Już dziś zaskocz Twoich małych i dużych łasuchów wyjątkowym deserem.
O producencie
Jedz smacznie, żyj zdrowo
Nestlé
Parametry produktu
Typ Galaretka
Smak Brzoskwiniowy
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Składniki cukier żelatyna wieprzowa regulator kwasowości (kwas cytrynowy) koncentraty roślinne (krokosza, hibiskusa i marchwi) aromat
Waga jednostkowa netto 0,07 kg
Kod CN 21069098
Waga jednostkowa brutto 0,07 kg
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 201
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 67 kcal
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,5 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 47
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 143 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 286 kJ
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10,3 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie