Fuet 160g Bell
Opis
Kiełbasa wieprzowa dojrzewająca, wyprodukowana w Hiszpanii.
Parametry produktu
Rodzaj Kiełbasa
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Składniki 100g produktu wyprodukowane ze 140g mięsa wieprzowego składniki: mięso wieprzowe z ue (w tym boczek wieprzowy 94%), sól, maltodekstryna, cukier, substancja utrzymująca wilgoć: e420; przyprawy, stabilizator: e452i; przeciwutleniacz: e301; substancje konserwujące: e326, e250. naturalna osłonka wieprzowa.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Hiszpania
Zawartość netto 160 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 235 x 125 x 390 mm
Waga jednostkowa brutto 0,18 kg
Temperatura przechowywania min - max 5 - 8 °C
Liczba opakowań konsumenckich 15 szt.
Waga brutto 2,99 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 13 op. zb. (DU)
Kod CN 1601 00 91
Wysokość palety 1,17 m
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 117 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 9 warstw (warstwa)
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 362 kcal/100g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 23,6 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,78 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,6 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 32,1 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1517 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g