Flaczki wieprzowe w sosie pomidorowym Pudliszki 500 g
Opis
Parametry
Sposób przygotowania | Bez gotowania |
---|---|
Zawartość netto | 500 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | woda, żołądki wieprzowe 28 %, warzywa (cebula 1,9%, seler, pietruszka, marchew 0,6%), koncentrat pomidorowy 2 %, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, przyprawa smakowa [maltodekstryna, sól, cukier, olej rzepakowy, warzywa, przyprawy, ekstrakt drożdżowy, aromat, wzmacniacze smaku (5’-rybonukleotydy disodowe), regulator kwasowości (kwas cytrynowy)], przyprawa w płynie (woda, sól, ocet, hydrolizat białka soi, aromat),olej rzepakowy, sól, przyprawy, czosnek. Zawiera: pszenicę, soję, seler. |
Temperatura przechowywania min - max | 5 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,74 kg |
Producent: | HJHEINZ POLSKA SP.Z O.O.Ulica i numer: Fabryczna 7Kod pocztowy i miasto: 63-840 Krobia PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 192 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Tak |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Tak |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Nie |
Jaja i produkty pochodne | Nie |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Nie |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Nie |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w temperaturze pokojowej |
---|
Wartość odżywcza
Zawartość białek w porcji (ogólnie) | 11,8 g |
---|---|
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) | 1 g |
Zawartość soli w porcji (ogólnie) | 2 g |
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) | 1 g |
Zawartość węglowodanów w porcji | 10,8 g |
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
Wartość energetyczna kcal | 52 kcal |
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) | 131 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 219 kJ |
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) | 551 kJ |
Wielkość porcji | 250 g |
Zawartość białek | 4,7 g |
Zawartość soli | 0,8 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 1,7 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) | 0,3 g |
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) | 4,3 g |
Cukry | 0,4 g |
Zawartość węglowodanów | 4,3 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|