Filety ze śledzia w sosie pomidorowym BIO 120g

Opis
Parametry produktu
Składniki Filety ze śledzia atlantyckiego 60%, sos pomidorowy bio: koncentrat pomidorowy bio, woda, olej słonecznikowy bio, cukier trzcinowy bio, sól morska
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 120 g
Liczba opakowań konsumenckich 3696 szt.
Waga brutto 1,83 kg
Temperatura przechowywania min - max 4 - 25 °C
Wymiar opakowania (SxWxG) 170 x 65 x 370 mm
Liczba warstw na palecie 22 warstw (warstwa)
Rodzaj narzędzia połowego Włoki rozpornicowe pelagiczne
Źródło kwasów tłuszczowych omega-3 1
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 308 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 14 op. zb. (DU)
Wysokość palety 1,58 m
Kod CN 1604 12 99
Technika utrwalenia sterylizacja
Waga jednostkowa brutto 0,14 kg
Alergeny
Jaja i produkty pochodne Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Tak
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 181 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 12 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 11 g
Wielkość porcji 120 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g