Fasolka teksańska ''cayenne'' Bonduelle 425ml
Opis
Czerwona fasola w gęstym sosie pomidorowym z aromatycznymi przyprawami. Wystarczy podgrzać.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Fasola czerwona
Składniki Woda, czerwona fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, cebula suszona, skrobia kukurydziana modyfikowana, czosnek, przyprawy 0,3%, mieszanka ziół, aromaty.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Węgry
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Kod CN 2005 51 00
Pojemność 425 ml
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 106 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 442 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,67 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie