Fasolka polska po bretońsku Bonduelle 425ml

Opis
POLSKA FASOLKA PO BRETOŃSKU
Parametry produktu
Sposób przygotowania Podgrzać
Waga opakowania jednostkowego netto 430 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Węgry
Składniki Woda, biała fasola 36%, koncentrat pomidorowy 7%, cukier, olej słonecznikowy, sól, skrobia kukurydziana modyfikowana, cebula suszona, przyprawy 0,2%, mieszanka ziół, czosnek suszony
Temperatura przechowywania min - max 0 - 18 °C
Pojemność 425 ml
Waga jednostkowa brutto 0,5 kg
Kod CN 2005 51 00
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Produkt rozmrożony Nie
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 109 kcal/100g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,3 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 13,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,2 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,8 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 455 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g