Fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową 400g
Opis
Oto zupa ugotowana specjalnie dla Ciebie. Z białą fasolą, kiełbasą wieprzową, koncentratem pomidorowym i cebulą. Doprawiona papryką i majerankiem. To inspirowana klasyką fasolka po bretońsku, której nie musisz gotować. Wystarczy podgrzać, kiedy dopadnie Cię głód. Smacznego!
Parametry produktu
Rodzaj Gotowa
Sposób przygotowania Bez gotowania, Kuchenka mikrofalowa
Smak Z warzywami, Wieprzowina
Zawartość netto 400 g
Składniki Woda, fasola biała 11%, kiełbasa wieprzowa 8% (mięso wieprzowe, sól, skrobia modyfikowana, przyprawy, cukier), cebula 5%, pulpa pomidorowa 4,5%, koncentrat pomidorowy 3%, mąka pszenna, skrobia modyfikowana, słonina wieprzowa wędzona, sól, cukier, papryka, majeranek, przyprawy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Liczba opakowań konsumenckich 6 szt.
Waga warstwy palety 81,6 kg
Wysokość palety 1,05 m
Waga brutto 2,55 kg
Waga jednostkowa brutto 0,41 kg
Wymiar opakowania (SxWxG) 123 x 216 x 195 mm
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Typ opakowania pierwszego rzędu Karton
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 32 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 4 warstw (warstwa)
Technika utrwalenia sterylizacja
Kod CN 2104 10 00
Typ opakowania konsumenckiego Folia
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 128 op. zb. (DU)
Alergeny
Łubin i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Instrukcje dotyczące przygotowania Kuchenka mikrofalowa: zawartość opakowania przełożyć na talerz i włożyć do kuchenki mikrofalowej. podgrzewać: moc 750 w, czas 3-4 minuty. garnek: zawartość opakowania przełożyć do granka. podgrzewać na małym ogniu 2-3 minuty, ciągle mieszając.
Wartość odżywcza
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,7 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,1 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 9,1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 1,7 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 81 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Dodatkowe informacje
Adres strony www Jemyjemy.com