Fasolka po bretońsku z kiełbasą wędzoną Pamapol 500g
Opis
Parametry
Sposób przygotowania | Bez gotowania |
---|---|
Zawartość netto | 500 g |
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w | Polska |
Składniki | woda, fasola biała gotowana 30%, kiełbasa drobiowo-wieprzowa wędzona parzona 8,8% (mięso drobiowe 60%, mięso wieprzowe 18%, sól, skrobia natywna, przyprawy (w tym czosnek), naturalny aromat, sproszkowany sok buraka liściowego, koncentrat soku z aceroli, maltodekstryna, kultury starterowe), koncentrat pomidorowy 2,7%, cebula smażona 1,7% (cebula, tłuszcz wieprzowy), skrobia modyfikowana, mąka pszenna, cukier, sól, ekstrakty przypraw, naturalne substancje aromatyczne, przyprawy, wzmacniacze smaku (glutaminian monosodowy, 5'-rybonukleotydy disodowe), maltodekstryna, majeranek, czosnek świeży, barwnik: ekstrakt z papryki; ekstrakt liścia laurowego, ekstrakt ziela angielskiego |
Temperatura przechowywania min - max | 0 - 25 °C |
Waga jednostkowa brutto | 0,8 kg |
Technika utrwalenia | sterylizacja, UHT |
Producent: | Pamapol S.A.Ulica i numer: Wieluńska 2Kod pocztowy i miasto: 97-438 Rusiec PL |
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie | 120 op. zb. (DU) |
Alergeny
Orzechy | Nie |
---|---|
Orzeszki ziemne (arachidowe) i produkty pochodne | Nie |
Ryby i produkty pochodne | Nie |
Seler i produkty pochodne | Może zawierać |
Skorupiaki i produkty pochodne | Nie |
Soja i produkty pochodne | Może zawierać |
Zboża zawierajace gluten | Tak |
Dwutlenek siarki i siarczyny | Nie |
Gorczyca i produkty pochodne | Może zawierać |
Jaja i produkty pochodne | Może zawierać |
Łubin i produkty pochodne | Nie |
Mięczaki i produkty pochodne | Nie |
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) | Może zawierać |
Nasiona sezamu i produkty pochodne | Może zawierać |
Pszenica i produkty z pszenicy | Tak |
Żyto i produkty żytnie | Może zawierać |
Jęczmień i produkty jęczmienne | Nie |
Owies i produkty owsiane | Nie |
Migdały i produkty z migdałami | Nie |
Orzechy laskowe i produkty z orzechów laskowych | Nie |
Orzechy włoskie i produkty z orzecha włoskiego | Nie |
Orzechy nerkowca i produkty z orzecha nerkowca | Nie |
Orzechy pekan i produkty z orzecha pekan | Nie |
Orzech brazylijski i produkty z orzecha brazylijskiego | Nie |
Pistacje i produkty pistacjowe | Nie |
Orzechy makadamia i produkty z orzecha makadamia | Nie |
Orzeszki piniowe i produkty z orzeszkami piniowymi | Nie |
Przechowywanie
Sposób przechowywania | przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej |
---|---|
Instrukcje dotyczące przygotowania | Przełożyć do garnka. Podgrzewać od czasu do czasu mieszając. Podawać z pieczywem lub innymi dodatkami. |
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń | g/100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 85 kcal |
Wartość energetyczna kJ | 359 kJ |
Wielkość porcji | 500 g |
Zawartość białek | 4 g |
Zawartość soli | 0,9 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 0,7 g |
Zawartość tłuszczów (ogólnie) | 2,1 g |
Cukry | 3,6 g |
Zawartość węglowodanów | 11 g |
Inne informacje
Zawiera substancje konserwujące | Nie |
---|