Fasolka po bretońsku z kiełbasą Rolnik 510g

Opis
FASOLKA PO BRETOŃSKU Z KIEŁBASĄ 510 G
Parametry produktu
Sposób przygotowania Podgrzać
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Woda, fasola 26,5%, kiełbasa 10,8% (mięso wieprzowe 50%, skórki wieprzowe 11%, woda, skrobia ziemniaczana, przyprawy, białko sojowe, stabilizatory: e 450, e 451, e 452, emulgator: e 472c, glukoza, aromat, sól, substancja konserwująca: e 250, błonnik sojowy, substancja zagęszczająca: e 407, maltodekstryna), koncentrat pomidorowy 4,8%, mąka pszenna, przyprawy (cukier, przyprawy, sól, warzywa suszone, aromat, glukoza, ekstrakt drożdżowy), tłuszcz wieprzowy.
Temperatura przechowywania min - max poniżej 25 °C
Pojemność 550 ml
Masa netto sztuki (po odcieku) 510 g
Waga jednostkowa netto 510 g
Waga jednostkowa brutto 0,79 kg
Kod CN 1602 90 51
Alergeny
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Soja i produkty pochodne Tak
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Podawać na gorąco
Inne uwagi dotyczące przechowywania Chronić przed bezpośrednim działaniem promieni słonecznych i mrozem. po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 24 godzin.
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 348 kJ/100g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,85 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 83 kcal
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 3,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 4,1 g
Zawartość węglowodanów w porcji 7,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 1,4 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 83 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 348 kJ
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 2 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,2 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 4,1 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,85 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 4,2 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Tak
Osłonka niejadalna Tak