Fantasia Jogurt kremowy z płynnym karmelem Danone 118g
Opis
Parametry produktu
Rodzaj Smakowy
Smak Karmelowy
Składniki Składniki: mleko odtłuszczone, sos karmelowy 22,8 % [woda, cukier, toffi 3,4 % (syrop glukozowo-fruktozowy, cukier, mleko zagęszczone słodzone, woda), karmel 0,9 % (cukier, woda), skrobia modyfikowana, masło (z mleka), sól, aromat, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), syrop cukru skarmelizowanego, substancja zagęszczająca: karagen; regulator kwasowości: kwas mlekowy], śmietanka, cukier, żywe kultury bakterii jogurtowych, mleko odtłuszczone w proszku.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Zawartość netto 118 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 396 x 298 x 48 mm
Liczba opakowań konsumenckich 2880 szt.
Wysokość palety 1,59 m
Waga brutto 126 g
Liczba warstw na palecie 30 warstw (warstwa)
Kod CN 0403 10 39
Temperatura przechowywania min - max 2 - 6 °C
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 12 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Danone Sp. z o.o. Ulica i numer: Redutowa 9/23 Kod pocztowy i miasto: 01-103 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 8 op. zb. (DU)
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 17,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 3,7 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,24 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 135 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,3 g
Wielkość porcji 118 g