Deserek jabłuszka po 4 miesiącu Gerber 125g

Opis
Przecier jabłkowy o konsystencji gładkiego, jednolitego i delikatnego musu, stworzony z myślą o niemowlętach po 4. miesiącu życia. Dobrze sprawdzi się w ramach pierwszego owocowego smaku w diecie malucha, który poznał już smak warzyw.
Parametry produktu
Dla dzieci w wieku Po 4 miesiącu
Skład podstawowy Jabłka
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Jabłka (100%), witamina c produkt bezglutenowy. produkt przygotowany z jednego rodzaju owoców ułatwia dobór składników posiłku w przypadku alergii pokarmowej.
Kod CN 2007 10 99
Waga jednostkowa brutto 0,21 kg
Waga opakowania jednostkowego netto 125 g
Alergeny
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,01 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g
Wielkość porcji 125 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 263 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 209 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 63 kcal
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 50 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 0,5 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 2,4 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,01 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 12,6 g
Zawartość węglowodanów w porcji 13,5 g