Deserek jabłka i banany z kremowym twarożkiem po 6 miesiącu Gerber 190g
Opis
Kompozycja owoców (jabłka, banany, mango, winogrona) z dodatkiem soku cytrynowego i kremowego twarożku.
Parametry produktu
Skład podstawowy Mango, Banany, Jabłka
Dodatki Twarożek
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Jabłka i sok jabłkowy (44%), banany (26%), twarożek z mleka (15%), zagęszczone mango i sok winogronowy, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok cytrynowy, witamina c
Kod CN 2104 20 00
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Waga opakowania jednostkowego netto 190 g
Alergeny
Orzechy Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15,4 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 17 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 1,1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,02 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Wielkość porcji 190 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 686 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 361 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 162 kcal
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 86 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 4 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 3,2 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,04 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 32,3 g
Zawartość węglowodanów w porcji 29,3 g