Deser sojowy wanilia Alpro 125g
Opis
Deser Alpro sojowy o smaku waniliowym
Parametry produktu
Zawartość netto 125 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Belgia
Składniki Woda, cukier, obłuszczone ziarno soi (8,6%), skrobia modyfikowana, maltodekstryna, fosforan triwapniowy*, aromat, substancje zageszczajac (pektyny, karagen), sól morska, witaminy* (ryboflawina (b2), b12, d2), barwnik (kurkumina, annato). *=substancje wzbogacajace
Kod CN 2106 90 98
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 20 op. zb. (DU)
Wymiar opakowania (SxWxG) 153 x 154 x 300 mm
Temperatura przechowywania min - max 1 - 25 °C
Waga brutto 131 g
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 160 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 8 warstw (warstwa)
Waga brutto 131 g
Liczba opakowań konsumenckich 24 szt.
Liczba opakowań konsumenckich 24 szt.
Wymiar opakowania (SxWxG) 153 x 154 x 300 mm
Liczba opakowań konsumenckich 24 szt.
Wysokość palety 1,38 m
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Nie
Orzechy Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Tak
Jaja i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10,9 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 360 kJ/100g
Zawartość błonnika (ogólnie) 3 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 85 kcal/100g
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 13,7 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,2 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,14 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Wielkość porcji 100 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Witaminy i składniki mineralne
Witamina B12 (%RWS) 15 %RWS
Ryboflawina (%RWS) 15 %RWS
Witamina D 0,75 μg/100g
Witamina D 0,75 μg/100g
Wapń 120 mg/100g
Witamina B12 0,38 μg/100g
Wapń (%RWS) 15 %RWS
Ryboflawina (witamina B2) 0,21 mg/100g