Danie puree boczek z cebulką Knorr 58g

Opis
Knorr Gorący Kubek nie wymaga dodawania konserwantów, ponieważ powstaje z najwyższej jakości suszonych warzyw, przypraw i innych suszonych składników. Suszenie jest naturalną metodą zapewnienia trwałości produktów spożywczych.
Parametry produktu
Waga opakowania jednostkowego netto 58 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Składniki Ziemniaki (52%) tłuszcz roślinny laktoza boczek wieprzowy wędzony prażony (5,5%) cebula prażona (3,9%) sól maltodekstryna białka mleka substancje wzmacniające smak i zapach: glutaminian sodu, guanylan disodowy i inozynian disodowy ekstrakt drożdżowy mąka pszenna cebula szczypiorek natka pietruszki pieprz kurkuma aromaty (w tym pochodne mleka i soi)
Temperatura przechowywania min - max 5 - 35 °C
Pojemność 58 ml
Waga jednostkowa brutto 0,07 kg
Kod CN 2005 20 10
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Zalej porcję wrzątkiem do poziomu oznaczonego wewnątrz kubka.
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Produkt rozmrożony Nie
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 396 kJ/100g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,75 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,8 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 95 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,8 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,2 g