Danie makaron boloński Knorr 60g

Opis
Knorr Gorący Kubek Makaron z sosem bolońskim.
Parametry produktu
Waga opakowania jednostkowego netto 60 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Składniki Składniki: makaron (60%) (mąka pszenna semolina); przecier pomidorowy (13%), tłuszcz palmowy, cebula (4,3%), cukier, mięso wołowe (1,8%), sól (w tym sól morska), pomidory (1,4%), aromaty, ekstrakt drożdżowy, mineralna sól potasowa, marchew (0,7%), natka pietruszki, oregano, czosnek, pieprz, seler korzeń, papryka czerwona, oliwa z oliwek najwyższej jakości z pierwszego tłoczenia, maltodekstryna, białko jaja. może zawierać mleko.
Temperatura przechowywania min - max 15 - 25 °C
Pojemność 60 ml
Waga jednostkowa brutto 0,07 kg
Kod CN 1902 30 10
Alergeny
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Tak
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Zalej porcję wrzątkiem do poziomu oznaczonego wewnątrz kubka.
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Produkt rozmrożony Nie
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 392 kJ/100g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,6 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,73 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 94 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 ml
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,3 g