Czerwona fasola Ugotowane na parze Bonduelle 425ml
Opis
Obowiązkowa w kuchni meksykańskiej - stanowi podstawę wielu smakowitych potraw jak np. chili con carne, a także pożywnych zup i sałatek. Bogata w wartościowy błonnik i mikroelementy, których w naszej nowej puszce jest jeszcze więcej!
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Fasola czerwona
Zawartość netto 310 g
Składniki Czerwona fasola, woda, sól, substancja wiążąca: chlorek wapnia.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Masa netto sztuki (po odcieku) 250 g
Technika utrwalenia apertyzacja
Wysoka zawartość błonnika pokarmowego 1
Waga jednostkowa brutto 0,38 kg
Pojemność 425 ml
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Bonduelle Polska S.A. Ulica i numer: Puławska 303 Kod pocztowy i miasto: 02-785 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 144 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia głównego składnika Francja
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,01 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 8,5 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 15,2 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie