Czerwona fasola Bonduelle 2x80g

Opis
Czerwona Fasola charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się w twojej sałatce, lub jako zdrowa przekąska.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Fasola czerwona
Składniki Czerwona fasola, woda, sól, emulgator: chlorek wapnia
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Kod CN 2005 51 00
Pojemność 212 ml
Masa netto sztuki (po odcieku) 120 g
Waga jednostkowa brutto 0,22 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika Węgry
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,5 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15,2 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 111 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,3 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,1
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 468 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g