Cukier trzcinowy Diamant 1kg
Opis
Cukier trzcinowy DIAMANT przeznaczony jest do słodzenia kawy, herbaty, drinków oraz egzotycznych koktajli mleczno-owocowych. Doskonały również do pieczenia ciast i ciasteczek.
Parametry produktu
Rodzaj Trzcinowy
Stopień rozdrobnienia Kryształki standard
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Mauritius
Składniki Cukier trzcinowy
Waga jednostkowa brutto 1,01 kg
Temperatura przechowywania min - max 0 - 30 °C
Kod CN 1701 14 90
Waga jednostkowa netto 1 kg
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
Wielkość porcji 1000 g
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie