Cukier puder w tubie Diamant 250g
Opis
Cukier puder DIAMANT to bardzo drobno zmielony cukier krysztal. To znakomity skladnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremow, bitej smietany a także mas serowych i makowych. Doskonale nadaje się do ozdabiania wypiekow i deserow. Swietnie rowniez sprawdza sie jako skladnik lukru czy polewy, ktore dzięki niemu są elastyczne, nie pekaja i po wyschnieciu maja intensywnie swietlisty, bialy kolor. Funkcjonalne opakowanie w postaci tuby ulatwia uzywanie produktu.
Parametry produktu
Rodzaj Biały
Stopień rozdrobnienia Drobno mielona
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Cukier biały, dwutlenek krzemu
Waga jednostkowa brutto 0,3 kg
Kod CN 17019910
Waga jednostkowa netto 250 g
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 99,7 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 399 kcal/100g
Wielkość porcji 250 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 99,7 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1695 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie