Cukier puder trzcinowy Diamant 300g
Opis
Cukier puder trzcinowy DIAMANT przeznaczony jest do przygotowania polew, posypek, a takze wypiekow, kremow i deserow, ktorym nadaje zlocista barwe i delikatny trzcinowy posmak. Dzieki zawartosci tapioki, lukier przygotowany na bazie cukru pudru trzcinowego jest blyszczacy i ma elastyczna konsystencje. Pakowany w doypack 300g. Opakowanie z zamknieciem strunowym pozwala na wygodne korzystanie z produktu a takze zabezpiecza cukier przed wilgocia, zanieczyszczeniem i wysypaniem. Stabilna podstawa umozliwia dobre wyeksponowanie cukru pudru na polce.
Parametry produktu
Rodzaj Trzcinowy
Stopień rozdrobnienia Puder
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Mauritius
Składniki Cukier trzcinowy, skrobia z tapioki
Kod CN 1701 14 90
Waga jednostkowa brutto 0,33 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 369 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 95 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1683 kJ/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 99 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wielkość porcji 300 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie