Cukier puder Diamant 500g

Opis
Cukier puder to bardzo drobno zmielony cukier krysztal. To znakomity skladnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremów, bitej smietany a takze mas serowych i makowych. Doskonale nadaje się do ozdabiania wypiekow i deserow. Swietnie równiez sprawdza się jako skladnik lukru czy polewy, które dzieki niemu są elastyczne, nie pekaja i po wyschnieciu maja intensywnie swietlisty, bialy kolor.
Parametry produktu
Rodzaj Biały
Stopień rozdrobnienia Puder
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Cukier puder
Waga jednostkowa brutto 0,51 kg
Kod CN 17019910
Waga jednostkowa netto 500 g
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe wielonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g/ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
Wielkość porcji 500 g
Zawartość węglowodanów (alkohole wielowodorotlenowe - poliole) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe jednonienasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość węglowodanów (skrobia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie