Cukier puder Diamant 250g
Opis
Cukier puder DIAMANT to bardzo drobno zmielony cukier kryształ. To znakomity skladnik do wypieku delikatnych i pulchnych ciast, przygotowywania lekkich kremow, bitej smietany a takze mas serowych i makowych. Doskonale nadaje sie do ozdabiania wypiekow i deserow. Swietnie rowniez sprawdza sie jako składnik lukru czy polewy, ktore dzięki niemu sa elastyczne, nie pekaja i po wyschnieciu maja intensywnie swietlisty, bialy kolor.
Parametry produktu
Rodzaj Biały
Stopień rozdrobnienia Drobno mielona
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Cukier puder
Kod CN 1701 99 10
Waga jednostkowa brutto 0,27 kg
Alergeny
Orzechy Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wielkość porcji 250 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie