Cukier biały drobny Diamant 1kg
Opis
Cukier drobny bialy DIAMANT to wysokiej jakości cukier bialy o drobnej granulacji. Szybko sie rozpuszcza, dzięki czemu doskonale nadaje sie do pieczenia delikatnych ciast i biszkoptów. Jest również niezastąpiony przy wyrobie kremów, ubijaniu smietany, piany z bialek, słodzeniu zimnych napojów, świeżych owoców, sałatek owocowych oraz deserów. Doskonały także do zamrażania owoców.
Parametry produktu
Rodzaj Biały
Stopień rozdrobnienia Kryształki drobne
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Cukier biały
Waga jednostkowa brutto 1,01 kg
Temperatura przechowywania min - max 5 - 30 °C
Kod CN 17019910
Waga jednostkowa netto 1 kg
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 400 kcal/100g
Wielkość porcji 1000 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1700 kJ/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie