Cukier biały Diamant 2kg
Opis
Cukier biały DIAMANT przeznaczony do słodzenia zimnych i gorących napojów oraz przygotowywania wypieków, deserow i przetworów. Produkt ten otrzymal nagrodę "Perła Rynku FMCG" w kategorii produkty sypkie.
Parametry produktu
Rodzaj Biały
Stopień rozdrobnienia Kryształki standard
Zawartość netto 2 kg
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Cukier biały
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 84 op. zb. (DU)
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Pfeifer & Langen Marketing Ulica i numer: Mickiewicza 35 Kod pocztowy i miasto: 60-837 Poznań PL
Waga jednostkowa brutto 2,02 kg
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym miejscu, w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Wielkość porcji 1000 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie