Cieciorka Bonduelle 2x80g
Opis
Cieciorka Bonduelle charakteryzuje się idealnym smakiem i chrupkością, pięknym kolorem oraz utrzymaniem wielu wartości odżywczych. Świetnie sprawdzi się jako składnik sałatek, dodatek do dania z mięsem, daniach kuchni indyjskiej, a także w daniach wegetariańskich i wegańskich.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Inne
Zawartość netto 160 g
Składniki Cieciorka, woda,sól
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Masa netto sztuki (po odcieku) 130 g
Waga jednostkowa brutto 0,22 kg
Pojemność 212 ml
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Bonduelle Polska S.A. Ulica i numer: Puławska 303 Kod pocztowy i miasto: 02-785 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 450 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia głównego składnika Węgry
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,43 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,2 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 7,7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 14,7 g