Ciasto kruche Henglein 350g

Opis
Półprodukt garmażeryjny chłodzony. Świeże ciasto kruche świetnie nadaje się do wypieku wszelkiego rodzaju ciast, tart, serników.
Parametry produktu
Sposób przygotowania Piekarnik
Wegetariańskie Tak
Waga opakowania jednostkowego netto 350 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Niemcy
Składniki Mąka pszenna, woda, tłuszcz palmowy, cukier, masło, olej rzepakowy, alkohol etylowy, substancje spulchniające: e 450, e 500; regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Temperatura przechowywania min - max 2 - 8 °C
Waga jednostkowa brutto 0,36 kg
Kod CN 1901 20 00
Alergeny
Pszenica i produkty z pszenicy Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Zboża zawierajace gluten Tak
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Sposób przygotowania oraz przepisy z użyciem ciasta kruchego znajdują się na opakowaniu jednostkowym.
Pakowanie w atmosferze chronionej Nie
Stosowanie Spożyć po obróbce termicznej.
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać szczelnie zamknięte w lodówce oraz spożyć w ciągu 1-2 dni.
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1703 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,41 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11,9 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 407 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 47,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20,3 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,2 g
Dodatkowe informacje
Infolinia (32) 260 55 66
Adres strony www Www.henglein.p