Ciabatka Putka 60g
Opis
Lekka bułka z włoskim rodowodem produkowana metodą naturalnej fermentacji ciasta
Parametry produktu
Typ Ciabatta
Składniki Mąka pszenna, woda, naturalny zakwas pszenny (mąka pszenna, woda, drożdże), drożdże, sól, cukier
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga jednostkowa netto 60 g
Waga jednostkowa brutto 0,06 kg
Waga jednostkowa netto 60 g
Alergeny
Orzechy Może zawierać
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Może zawierać
Ryby i produkty pochodne Może zawierać
Łubin i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Zboża zawierajace gluten Tak
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Może zawierać
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 54 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,9 g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1119 kJ/100g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 266 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,4 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 8,3 g