Chrupki z zielonym groszkiem śmietankowo- cebulowe BEZGL. BIO 35 g






Opis
Kukurydziane chrupki z zielonym groszkiem o smaku śmietankowo- cebulowym. Produkt ekologiczny, bezglutenowy i odpowiedni dla osób na diecie wegetariańskiej. Świetne źródło błonnika.
Warunki przechowywania
Przechowywać w suchym miejscu. z dala od bezpośredniego źródła światła słonecznego i ciepła.
Składniki
mąka i grys z zielonego groszku* 40%, grys kukurydziany* 40%, olej słonecznikowy* 12%, przyprawa o smaku śmietankowo- cebulowym* 8% (odtłuszczone MLEKO w proszku*, glukoza*, sól, JOGURT w proszku*, cebula 11,25%, maltodekstryna*, cukier*, ekstrakt drożdżowy*, pietruszka*, czosnek*, biały pieprz w proszku*, olej słonecznikowy*, kurkuma*). *składniki pochodzące z upraw ekologicznych.
Alergeny
MLEKO
Produkt ekologiczny: Tak
Produkt nie zawiera glutenu: Tak
Produkt wegetariański: Tak
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna | 1769/421 kJ/kcal |
Tłuszcz | 15.3 g |
Kwasy tłuszczowe nasycone | 1.5 g |
Węglowodany | 56.1 g |
Cukry | 1.7 g |
Błonnik | 4 g |
Białko | 12.8 g |
Sól | 1.46 g |