Chipsy z buraka o smaku winegret Crispy Natural 18g
Opis
Parametry produktu
Zawartość netto 18 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Waga jednostkowa brutto 0,02 kg
Temperatura przechowywania min - max 3 - 30 °C
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 126 op. zb. (DU)
Składniki Burak, ocet jabłkowy, zagęszczony sok cytrynowy, ekstrakt pieprzu czarnego w proszku, czosnek suszony.
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Crispy Natural Sp. z o.o. Sp.k. Ulica i numer: Łódzka 145a Kod pocztowy i miasto: 62-800 Kalisz PL
Alergeny
Seler i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) 11 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) <0,1
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,1 g
Wartość energetyczna kJ 3 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 0 %RWS
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,5 g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 57 kcal
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 11,6 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 4 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) 3 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji 9,9 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,6 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 0 %RWS
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 0,1 g
Zawartość błonnika w porcji (ogólnie) 4,2 g
Wielkość porcji 18 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 318 kcal/100g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,1 g
Zawartość białek (ogólnie) 4 %RWS
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 54,4 g
Zawartość soli (ogólnie) 2 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 9,8 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 241 kJ
Witaminy i składniki mineralne
Kwas foliowy (witamina B9) 501 μg/100g
Potas (%RWS) 133 %RWS
Potas 2660 mg/100g