Camembert Royal 125g






Opis
Oryginalny francuski ser miękki z porostem pleśni. Charakteryzuje się kremową konsystencją oraz łagodnym smakiem i zapachem. Doskonale sprawdza się na desce serowej. Produkowany jest z mleka krowiego pasteryzowanego. Zawiera min. 45% tłuszczu w suchej masie.
Parametry produktu
Rodzaj mleka Krowie
Rodzaj sera Pleśniowy
Gatunek sera Camembert
Smak Naturalny
Składniki Mleko krowie pasteryzowane, sól, kultury bakterii mlekowych, podpuszczka
Zawartość tłuszczu Inny
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Zawartość netto 125 g
Wymiar opakowania (SxWxG) 17,8 x 6,3 x 35,6 cm
Waga brutto 125 g
Waga brutto 125 g
Liczba opakowań konsumenckich 1600 szt.
Wysokość palety 1,41 m
Wymiar opakowania (SxWxG) 17,8 x 6,3 x 35,6 cm
Liczba opakowań konsumenckich 1600 szt.
Kod CN 0406 90 82
Liczba opakowań konsumenckich 1600 szt.
Liczba opakowań konsumenckich 1600 szt.
Waga jednostkowa brutto 0,13 kg
Liczba opakowań pierwszego rzędu na warstwie palety 10 op. zb. (DU)
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 200 op. zb. (DU)
Liczba warstw na palecie 20 warstw (warstwa)
Wymiar opakowania (SxWxG) 17,8 x 6,3 x 35,6 cm
Waga brutto 125 g
Temperatura przechowywania min - max 4 - 8 °C
Alergeny
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Tak
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 1 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 20 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 1144 kJ
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1144 kJ/100g
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 275 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w porcji 1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 21 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 15 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 21 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1,8 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 275 kcal/100g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 20 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 1,8 g