Buraczki w kostkach Bonduelle 2x80 g
Opis
Dzięki blanszowaniu na parze, a nie w wodzie, Buraczki charakteryzują się idealną konsystencją i smakiem, zachowują głęboki, rubinowy kolor i wiele wartości odżywczych. Doskonale sprawdzą się jako dodatek do ciepłych dań, zup i sałatek. Z odrobiną octu – tak, jak Polacy lubią najbardziej!
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Buraki ćwikłowe
Zawartość netto 160 g
Składniki buraki, woda, sól, ocet spirytusowy, koncentrat soku z cytryny.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Unia Europejska
Masa netto sztuki (po odcieku) 130 g
Technika utrwalenia sterylizacja
Waga jednostkowa brutto 0,22 kg
Pojemność 212 ml
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Bonduelle Polska S.A. Ulica i numer: Puławska 303 Kod pocztowy i miasto: 02-785 Warszawa PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 450 op. zb. (DU)
Kraj pochodzenia głównego składnika Węgry
Temperatura przechowywania min - max 0 - 35 °C
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Ilość porcji w opakowaniu 2 szt.
Wielkość porcji 80 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,3 g
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g) 2,2 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 5,1 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g) 5,8 g