Buraczki plastry Rolnik 720ml

Opis
Buraki ćwikłowe, marynowane, plastry
Parametry produktu
Rodzaj Marynowane
Skład podstawowy Buraki ćwikłowe
Składniki Buraki ćwikłowe, woda, cukier, ocet spirytusowy, sól
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Kod CN 2001 90 97
Pojemność 720 ml
Masa netto sztuki (po odcieku) 350 g
Waga jednostkowa brutto 1,02 kg
Kraj pochodzenia głównego składnika Polska
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Inne uwagi dotyczące przechowywania Po otwarciu przechowywać w lodówce
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość węglowodanów w porcji 6,2 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 127 kJ
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 30 kcal
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) <0,5
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10 g
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 50 kcal/100g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) <0,1
Wielkość porcji 60 g
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 6 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,37 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,9 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 10 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,1
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 211 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,62 g