Budyń waniliowy Dr. Oetker 40g
Opis
Parametry produktu
Typ Budyń
Smak Waniliowy
Zawartość netto 40 g
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Składniki Skrobie, skrobia modyfikowana, aromaty, barwnik (annato). Możliwa obecność GLUTENU i MLEKA.
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 234 op. zb. (DU)
Temperatura przechowywania min - max 8 - 22 °C
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Fackelmann Polska Sp. z o.o. Ulica i numer: Europejska 13 Kod pocztowy i miasto: 05-532 Baniocha PL
Waga jednostkowa brutto 0,04 kg
Alergeny
Zboża zawierajace gluten Może zawierać
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Może zawierać
Seler i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Orzechy Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Zawartość soli (ogólnie) 3 %RWS
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,11 g
Zawartość tłuszczów w porcji (ogólnie) 2,6 g
Zawartość węglowodanów (cukry) 15 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji (cukry) 13,6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) 4 %RWS
Wartość energetyczna kcal (energia) 6 %RWS
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) 7 %RWS
Wartość energetyczna kcal w porcji (energia) 126 kcal
Ilość porcji w opakowaniu 4 szt.
Zawartość białek w porcji (ogólnie) 4,3 g
Zawartość tłuszczów w porcji (kwasy tłuszczowe nasycone) 1,4 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów (ogólnie) 8 %RWS
Zawartość białek (ogólnie) 9 %RWS
Wielkość porcji 142 g
Zawartość soli w porcji (ogólnie) 0,15 g
Wartość energetyczna kJ w porcji (energia) 537 kJ
Wartość energetyczna kJ 6 %RWS
Zawartość węglowodanów w porcji 21,8 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera surowce GMO Tak
Zawiera substancje konserwujące Nie