Brzoskwinia połówki lekko słodzone Splendor 820g
Opis
Brzoskwinie wyśmienicie nadają się do sporządzania deserów, wypieków, a także jako dodatek lub dekoracja dań. Z lekkiego syropu z owoców można przygotować smaczny napój, który najlepiej podawać schłodzony.
Parametry produktu
Rodzaj Owoce w puszce
Skład podstawowy Brzoskwinie
Waga opakowania jednostkowego netto 820 g
Składniki Brzoskwinie, woda, cukier, syrop glukozowo- fruktozowy, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Grecja
Masa netto sztuki (po odcieku) 470 g
Waga jednostkowa brutto 0,93 kg
Kod CN 2008 70 79
Temperatura przechowywania min - max 6 - 26 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Grecja
Alergeny
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania Do bezpośredniego spożycia
Stosowanie Do bezpośredniego spożycia
Inne uwagi dotyczące przechowywania 3 dni, np. w plastikowym pojemniku, w warunkach chłodniczych.
Sposób przechowywania przechowywać w suchym i chłodnym miejscu
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 60 kcal/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,01
Wielkość porcji 100 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 14 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,1
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,2 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 255 kJ/100g