Boczek wędzony parzony Morliny 150g

Opis
Wędzonka otrzymana z boczku wieprzowego bez skóry bez żeber; peklowana, parzona wędzona. plastry, 150g
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Parzone, Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Plastry
Składniki Boczek wieprzowy 85%, woda, regulator kwasowości: e325, sól, stabilizatory: e451, przeciwutleniacz: e316, substancja konserwująca: e250. produkt może zawierać: soję, zboża zawierające gluten, mleko i produkty pochodne (w tym laktozę), gorczycę, seler.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Waga opakowania jednostkowego netto 150 g
Technika utrwalenia wędzenie na zimno
Temperatura przechowywania min - max -5 - 6 °C
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Kod CN 1602 49 19
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Może zawierać
Soja i produkty pochodne Może zawierać
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Może zawierać
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Może zawierać
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1380 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 13 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 12 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 31 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,5 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,7 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 334 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g