Boczek surowy wędzony w kostce Sokołów 75g

Opis
BOCZEK SUROWY WĘDZONY W KOSTCE 75g
Parametry produktu
Rodzaj Wędzonka
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Wędzone
Klasa trwałości produktu Nietrwały
Stopień rozdrobnienia Kostki
Składniki Boczek wieprzowy bez żeber, chrząstki i skóry (98 g wykorzystano do przygotowania 100 g gotowego produktu), sól, glukoza, aromaty, żywe kultury bakterii fermentacji mlekowej, substancja konserwująca: azotyn sodu e250
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 1 - 6 °C
Produkt składa się z połączonych kawałków mięsa Nie
Waga jednostkowa netto 0,08 kg
Waga jednostkowa brutto 0,08 kg
Kod CN 02101981
Alergeny
Ryby i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łacznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 1152 kJ/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 15 g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 11 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 24 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) <0,5
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 278 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g