Boczek Lardons kostka Provinces de France 150g
Opis
Parametry produktu
Gatunek mięsa Wieprzowina
Typ Paczkowany
Metoda wytwarzania Surowe, Wędzone
Klasa trwałości produktu Półtrwały
Stopień rozdrobnienia Kostki
Składniki Boczek wieprzowy (pochodzenie: UE), sól, substancje konserwujące: E326, E262, E250; cukier, aromat dymu wędzarniczego, Przeciwutleniacz: E301.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Francja
Zawartość netto 150 g
Temperatura przechowywania min - max 0 - 4 °C
Kraj pochodzenia głównego składnika Unia Europejska
Waga jednostkowa brutto 0,16 kg
Adres podmiotu wprowadzającego do obrotu Nazwa firmy: Olivier and Co sp. z oo Ulica i numer: ul. Traktorowa 139 Kod pocztowy i miasto: 91-203 Łódź PL
Liczba opakowań pierwszego rzędu na palecie 130 op. zb. (DU)
Alergeny
Soja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Instrukcje dotyczące przygotowania spożyć bezpośrednio po otwarciu po obróbce trmicznej
Pakowanie w atmosferze chronionej Tak
Sposób przechowywania przechowywać w warunkach chłodniczych
Wartość odżywcza
Ilość porcji w opakowaniu 1 szt.
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 3,5 g
Wielkość porcji 100 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce 1090 kJ/100g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g) 0,3 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce 263 kcal/100g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera przeciwutleniacze Tak
Zawiera substancje konserwujące Tak