Biała fasola w zalewie Bonduelle 400g

Opis
Biała fasola w naturalnej zalewie, idealna na zimno jako dodatek do sałatek oraz na ciepło do zup lub jako dodatek do obiadu. Niezastąpiona w przygotowaniu fasolki po bretońsku.
Parametry produktu
Rodzaj Konserwowe
Skład podstawowy Fasola biała
Składniki Biała fasola; sos: woda, cukier, sól, ocet spirytusowy, papryka, czosnek, biały pieprz.
Kraj pochodzenia/Wyprodukowano w Polska
Temperatura przechowywania min - max 10 - 25 °C
Kod CN 2005 51 00
Pojemność 425 ml
Masa netto sztuki (po odcieku) 240 g
Technika utrwalenia apertyzacja
Waga jednostkowa brutto 0,45 kg
Alergeny
Dwutlenek siarki i siarczyny Nie
Nasiona sezamu i produkty pochodne Nie
Zboża zawierajace gluten Nie
Ryby i produkty pochodne Nie
Łubin i produkty pochodne Nie
Gorczyca i produkty pochodne Nie
Soja i produkty pochodne Nie
Skorupiaki i produkty pochodne Nie
Jaja i produkty pochodne Nie
Seler i produkty pochodne Nie
Orzechy Nie
Mleko i produkty pochodne (łącznie z laktozą) Nie
Mięczaki i produkty pochodne Nie
Przechowywanie
Sposób przechowywania przechowywać w temperaturze pokojowej
Wartość odżywcza
Zawartość błonnika (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 5,3 g
Jednostka będąca podstawą przeliczeń g/100 g
Zawartość węglowodanów w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 6 g
Zawartość tłuszczów (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,4 g
Wartość energetyczna kcal (energia) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 66 kcal/100g
Wielkość porcji 100 g
Zawartość białek (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 7 g
Zawartość węglowodanów (cukry) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 2,1 g
Zawartość tłuszczów (kwasy tłuszczowe nasycone) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,1 g
Wartość energetyczna w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 278 kJ/100g
Zawartość soli (ogólnie) w zadeklarowanej jednostce (g lub ml) 0,88 g
Inne informacje o zawartości
Zawiera substancje konserwujące Nie